Showing 1–16 of 60 results

Valentinov meni za 2 osebi

90,00
Meni je na voljo od 10.02. do 18.2. in vsebuje: Domača fokača s češnjevimi paradižniki, rožmarinom in parmezanom 2 PREJEDI:
  • Kraljevi gamberi, kumarični mousse, jagode, limonina emulzija, rukolina spužva, rukola
  • Piščančja pašteta s tartufi, lešniki in karamelo
GLAVNA JED za 2 osebi:
  • Wellington z divjim lososom, škampova omaka, gratiniran krompir ali
  • Wellington z govejim filejem, mesna omaka, gratiniran krompir
Jed dokončate pri vas doma (wellingtona in krompir vstavite v vročo pečico (200c) in pečete 15-20 minut-navodila so priložena) SLADICA:
  • 2x čokoladni fondant bela in temna čokolada, jagodni sladoled, čokoladna zemlja, jagodni kuli (9 minut v pečici na 200c)
STEKLENICA BUTELJČNEGA VINA ROSE MANNA   NAROČILA SPREJEMAMO DO ZASEDENOSTI KAPACITET!

Jetrna pašteta s tartufi 250g

17,00
...s tartufi, lešniki in karamelo

Iberico Spare Ribs s prilogami za 2-3 osebe

29,00
Na blagajni boste lahko izbrali datum in uro dostave oz. prevzema. Tako kot vsi naši izdelki je tudi ta izdelan izključno po naročilu in vam bo dostavljen popolnoma sveže pripravljen. Uporabljamo samo najboljše surovine in svinjina Iberico je najboljša na svetu ter vsebuje zdrave maščobe. Cca. 900g / 1350g spare ribs smo samo rahlo solili in popoprali saj želimo, da občutite čisti okus tega božanskega mesa. Vsa maščoba iz rebr se bo med peko raztopila preko krompirja in zelenjave.  

Gratiniran krompir

7,0012,00
rezine krompirja, pražena čebula, smetana z zelišči, parmezanova skorjica, solni cvet, poper

Ocvrti kraljevi gamberi

15,00
8 kosov + mango omaka z wasabijem

Telečja krača za 4-6 oseb

53,00
Na blagajni boste lahko izbrali datum in uro dostave oz. prevzema. Tako kot vsi naši izdelki je tudi ta izdelan izključno po naročilu in vam bo dostavljen popolnoma sveže pripravljen. Uporabljamo samo najboljše surovine in sveže krače 2700g. Kračo mariniramo 1 dan v solni raztopini in jo nato 3 ure pečemo v kombinirani parni pečici na nizki temperaturi ter jo nato ohladimo v šok komori. Praznično pečena telečja krača je super ideja za praznično večerjo ali kosilo.

Torta Pavlova (premer 26cm)

28,00
Enostavno, krasna je! Ta naša pavlova je sestavljena iz sladkih jagod in borovnic, rahle in sveže kreme iz sladke smetane z bourbonsko vanilijo in mascarpone sirom. Ne vsebuje glutena.

Goveji tatarski biftek

15,0040,00
goveji biftek, rumenjak, zeleni poper, gorčica, dehidrirana čebula, inčuni, kapre, dim

Hobotnica iz pečice s prilogo za 4-6 oseb

70,00
Ni treba, da gremo na morje, ni treba da je poletje, okus in vonj si lahko tudi sredi zime pričaramo kar iz pečice s hobotnico, kot izpod peke. Na blagajni boste lahko izbrali datum in uro dostave oz. prevzema. Tako kot vsi naši izdelki je tudi ta izdelan izključno po naročilu in vam bo dostavljen popolnoma sveže pripravljen. Uporabljamo najkakovojstnejše hobotnice (Španija/Maroko) cca. 2,5kg,  ki jih skuhamo v vakuumu, na hitro popečemo na žaru in jih položimo na pol kuhan krompir, popraženo zelenjavo ter dodamo slastno omako hobotnice..

Kraljevi gamberi z jagodami 150g

15,00
...rukola, kraljevi gamberi z jagodami, kumarični mousse, limonina emulzija, rukolina spužva, sipin hrustek

Kremna juha dimljene cvetače

8,00
Odlična kremna juha  dimljene cvetače z brezglutenskimi krutoni.

Sirova plošča

48,00
150g Kravji sir Jamar, 150 staran ovčji sir, 200g dimljena Scamorza, zelene olive, med s tartufi, iranski datlji, karamelizirani lešniki, domači grisini s parmezanom. Ploščo sirov prejmete na črnem plastičnem pladnju s prozornim pokrovom.

Piščančji fingersi

13,50
Na blagajni boste lahko izbrali datum in uro dostave oz. prevzema.
Sveže ocvrte piščančje palčke v panko drobtinah z ocvrtim krompirjem in domačo tatarsko omako.

Topinamburjev ganache

6,00
...crumble bele čokolade s sončničnimi semeni, kefirjev preliv, drobtine rjavega masla, zažgan med

3-5 hodni meni za 2 osebi

75,0093,00
Gurmansko razvajanje kar na vašem domu! Paket se popolnoma prilagodi vašim željam, zato izberite jedi po svojem okusu. Glavna jed je pripravljena tako, da jo vstavite v vašo vročo pečico (200c) in pečete 15 minut.